Naar boven

Gerry Weber Collection

 
STIJLVOL EN VROUWELIJK

Gerry Weber is een stijlvol en vrouwelijk lifestyle merk. Gerry Weber staat bekend om de modieuze collecties en de uitstekende pasvorm, waarin vrouwen zich zelfverzekerd voelen. Ontdek de collectie hieronder, shop de collectie in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal of online!

 
Sorteren
KWALITEITSMODE

Gerry Weber weet wat stijlvol is. Het merk maakt al jaren fantastische kwaliteitsmode met een uitstekende pasvorm in maat 36 t/m 48. In Gerry Weber voelen vrouwen zich op en top zelfverzekerd. Ook dit seizoen zorgt het ontwerpteam van Gerry Weber voor een elegante collectie. Of het nu gaat om jurken, rokken, truien, vesten, blousen, t-shirts, blazers of accessoires van Gerry Weber, er staat altijd iemand voor u klaar om u te adviseren. Bekijk ook de overige collecties van Gerry Weber, klik op één van de onderstaande links:

 

Gerry Weber ontdekken... Met plezier doe ik dat samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Elly de Pater, medewerker in Bergambacht