Naar boven

Gerry Weber Casual

gerry weber

De mooiste collecties van het merk Gerry Weber vindt u bij Speksnijder! Zo heeft dit merk verschillende lijnen binnen de collectie, waarvan ook een Casual lijn. Een mooie combinatie van elegantie met een vleugje sportiviteit. Ontdek de collectie hieronder, shop de collectie in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal of gemakkelijk online!

 
Sorteren

CASUAL KLEDING VAN GERRY WEBER

Gerry Weber Casual, is het casual label van het bekende vrouwenmerk Gerry Weber. Waar dit merk vooral bekend staat om de stijlvolle vrouwelijke kleding, hebben ze dus ook verschillende labels. Zo weten ze zeker dat er voor iedereen iets te vinden is.

De casual collectie bestaat vooral uit losse shirts, pullovers, blouses en vesten waarbij de pasvorm een belangrijk rol speelt. De collectie wordt gekenmerkt door haar uitstekende pasvorm en goed op elkaar afgestemde kleurthema’s. Zo heeft Gerry Weber als uitgangspunt om dames goed en zelfverzekerd te laten voelen in hun kleding. Of dat nu voor een dagelijkse outfit is of voor een belangrijk evenement. Door tijdloze ontwerpen te combineren met de hedendaagse modetrends, ontstaan er ieder seizoen weer de mooiste collecties.

U kunt de verschillende labels ook overigens goed combineren met elkaar. Benieuwd naar de overige collecties van Gerry Weber? Bekijk met één klik op een van de onderstaande links de overige collecties van dit fantastische merk.

 

Gerry Weber ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik met plezier voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Anne-Marie Plug, medewerker in Veenendaal

Maak een afspraak

EXCLUSIEVE MERKEN BIJ SPEKSNIJDER

Bij Speksnijder hebben wij een breed scala aan verschillende exclusieve merken in de dames en herenmode. Ieder merk heeft zijn of haar eigen stijl, zodat we zeker weten dat we iedereen van dienst kunnen zijn. Zo hebben we merken die mooie kleding hebben voor een casual of dagelijkse outfit, maar ook merken die mooie feestelijke items hebben. Zoals mooie mantelpakken of jurken.

Op onze webshop hebben we een deel van onze ruime collectie, maar in onze winkels hebben wij nog veel meer voor u hangen! U bent altijd welkom in Bergambacht of in Veenendaal, onze medewerkers helpen u graag verder.