Naar boven

Georgede

 
ELEGANT MET FLAIR

Georgedé is een damesmode merk uit Parijs en dat is te zien. De collecties bestaan uit zeer levendige, sierlijke designs. Prachtige jurkjes met een typisch Zuid-Europees karakter, uitgevoerd in kleurrijke stoffen. Georgedé is elegant, wordt met flair gedragen en is daarmee een bijzonder vrouwelijk merk. Wij denken aan boulevards en terrasjes bij het zien van de collecties! Georgedé is populair bij vrouwen die overwinteren aan de Côte d’Azur door haar kwalitatief hoogwaardige collecties met voldoende draagcomfort. Mode die zich laat combineren met een pump of sandaaltje en daarom geschikt voor elke dag. En bent u niet zo'n overwinteraar? Geen probleem, hier in Nederland is het ook prima te dragen. Goed om te weten dat de collecties van Georgedé leverbaar is tot en met maat 54. Dus heeft u een maatje meer? Dan kunt u zicht met dit merk prima heel elegant kleden.

KOM DE COLLECTIE VAN GEORGEDE BEKIJKEN IN ONZE WINKELS

De foto's hierboven geven een impressie van de collectie van Georgede. We nodigen u van harte uit in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal om de collectie te komen bekijken. Vooral als u iets feestelijks zoekt is persoonlijk advies belangrijk. Onze medewerkers staan voor u klaar op ieder moment. Wilt u in alle rust op uw moment uw keuze komen maken? Boek dan een personal shopper, geef aan wanneer u iets zoekt voor een bruiloft, kies voor 'bruidsmoederarrangement' dan maken we er tijdens uw afspraak alvast een feestje van! 

Afspraak maken

Georgedé ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Irma Zeldenrijk, medewerker in Veenendaal