Naar boven

Gate One

gate one speksnijder mode jassen

De collectie van Gate One is er een voor mannen die weten wat ze willen! Ontdek de collectie hieronder en shop de collectie online of in onze winkels in Bergambacht of Veenendaal!

 

KWALITEIT EN COMFORT

Jassenmode voor mannen die weten wat ze willen. Mannen die een duidelijk doel voor ogen hebben en die innovatief en creatief zijn verwachten nou eenmaal meer op het gebied van functionaliteit, kwaliteit en comfort. Laat dat nou net precies zijn wat het merk Gate One hun kopers te bieden heeft! Het Duitse Gate One werd in 2007 als eenmanszaak opgericht door Ralf Dröge. Hij ontwikkelde een merk waarbij de focus op betaalbare mode lag, waarbij ook moderniteit, functionaliteit en kwaliteit niet uit het oog mochten worden verloren. Om inspiratie op te doen bezocht hij vele internationale beurzen en workshops. Dröge’s niet aflatende gevoel voor mode heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Gate One binnen een paar jaar is uitgegroeid tot een succesvolle speler op de markt, niet alleen in Duitsland, maar in heel Europa. Met sportieve, comfortabele jacks met luxe uitstraling weet het merk nog steeds te groeien in populariteit!

De afbeeldingen hierboven geven slechts een impressie van de jassencollectie van Gate One, We nodigen u van harte uit in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal om de jassen en jacks te komen passen. Uiteraard staan we voor u klaar met een passend advies, desgewenst op afspraak!

Afspraak maken

De jacks van Gate One ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Nico van Schothorst, medewerker in Veenendaal