Naar boven

Gardeur

gardeur herenmode speksnijder mode

TIJDLOOS KLASSIEK

Optimale pasvorm, prachtige disigns en een uitgebreid assortiment zorgen ervoor dat u elke keer weer zeer tevreden zal zijn met uw Gardeur-broek. Ontdek de collectie in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal, of shop online!

 
BROEKEN SPECIALIST

Wilt u een Gardeur broek kopen? Dan maakt u een uitstekende keuze. Gardeur is al sinds jaar en dag een van Duitslands grootste broeken specialisten. Het merk streeft ernaar dat iedere Gardeur broek het favoriete kledingstuk van de drager wordt. Het label is sinds 2003 groot voorstander van Fair Trade katoen en gebruikt dat sindsdien iedere jeanscollectie opnieuw. Gardeur staat bekend om zijn klassieke stijl en tijdloze ontwerpen. Een Gardeur heren broek is een investering in de toekomst.

Het merk is al opgericht in 1920 in de Duitse stad Mönchengladbach. In 1959 besluit Gardeur zich te gaan profileren als de broeken specialist van Duitsland. Eind 1969 wordt de naam Gardeur vastgelegd als merk en is dit label het eerste broeken merk in Duitsland. Door de grote vraag naar Gardeur heren broeken, wordt er in 1974 een eerste fabriek geopend in Tunesië. Op deze manier kon beter en sneller werk worden afgeleverd.

In 1998 begint Gardeur zijn internationale groei. Hiermee wordt het een gevestigd merk door heel Europa. Na een groot succes in Europa te hebben bereikt, gaat Gardeur ook exporteren naar de Verenigde Staten en China. In 2012 heeft is de naam veranderd naar Atelier Gardeur, vanwege haar uitbreiding van collecties en ontwerpers.

De collectie van Gardeur ontdekken doe ik graag samen met u, ik sta altijd voor u klaar, desgewenst op afspraak! ben van den Bogaart, medewerker in Bergambacht