Naar boven

Frank Walder

frank walder damesmode speksnijder mode
 
VERNIEUWEND ÉN VERTROUWD

Frank Walder inspireert de elegante, stijlvolle vrouw met verrassende collecties waarin tijdloze allure en comfort zijn verenigd tot een smaakvol silhouet. Ontdek de collectie van Frank Walder in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal, of shop online:

 
EIGEN STIJL

De modeontwerpen van Frank Walder worden gekarakteriseerd door hun exclusieve en internationale uitstraling. De collecties zijn gericht op de actieve, ondernemende vrouw die zichzelf respecteert en weet wat ze wil. Frank Walder is niet bang om nieuwe dingen te proberen, anders te combineren en een collectie te ontwerpen waarvan u kunt genieten. Belangrijk is daarbij de vaste én herkenbare stijl. Waarom ook zou u nog elke keer moeten veranderen en mee moeten gaan met de laatste trends als u al uw eigen stijl gevonden hebt. De collecties worden vervaardigd in een matenrange van 36 t/m 52. Daarin presenteert Frank Walder een modieus programma voor een brede doelgroep. De optimale pasvorm en hoogwaardige kwaliteit staan altijd garant voor eigentijdse klasse.  Of het nu gaat om rokkenblazers, sweaters of blouses, er staat altijd iemand voor u klaar om u te adviseren. Liever op afspraak? Boek dan een personal shopper:

Frank Walder ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik met plezier voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Linda Mesman, medewerker in Veenendaal