Naar boven

Frank Walder

frank walder damesmode speksnijder mode
Ontdek de mooiste collecties van Frank Walder in onze winkels in Bergambacht, Veenendaal of shop het snel en gemakkelijk online! Bekijk de collectie hieronder:
 
 
FRANK WALDER; VERNIEUWEND EN VERTROUWD

Frank Walder inspireert de elegante, stijlvolle vrouw met verrassende collecties waarin tijdloze allure en comfort zijn verenigd tot een smaakvol silhouet.

De ontwerpen van Frank Walder worden gekarakteriseerd door hun exclusieve en internationale uitstraling.  De collecties zijn gericht op de actieve, ondernemende vrouw die zichzelf respecteert en weet wat ze wil. Dit merk is dan ook zeker niet bang om nieuwe dingen te proberen, unieke combinaties te creëren en een collectie te ontwerpen waarvan u kunt genieten.

Wat Frank Walder goed doet, is het creëren van een herkenbare stijl. Zo hoeft u niet elke keer van kledingstijl te veranderen om mee te gaan met de laatste trends. Dat doet dit geweldige merk al voor u! De collecties worden vervaardigd in een matenrange van 36 tot en met 52. Daarin spreekt het een hele brede doelgroep aan, zodat er voor iedere smaak wat is. De optimale pasvorm en hoogwaardige kwaliteit staan altijd garant voor eigentijdse klasse. Of u nu op zoek bent naar rokken, blazers, pullovers of blouses, in onze winkels in Bergambacht of Veenendaal staat altijd iemand voor u klaar om u te adviseren. Wilt u dat liever op afspraak? Boek dan een afspraak bij een van onze personal shoppers!

Frank Walder ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik met plezier voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Anouk van der Staaij, medewerker in Veenendaal


STIJLVOLLE VROUWENKLEDING BIJ SPEKSNIJDER

Frank Walder, opgericht in 1953 in Münchberg, is een van de vele modemerken die elegante en stijlvolle kledingstukken heeft voor vrouwen.

Als u op zoek bent naar de mooiste, meest stijlvolle en elegante kledingstukken door dames, bent u bij Speksnijder aan het juiste adres. Wij hebben een breed scala aan mooie modemerken die ieder hun eigen stijl en look hebben. Zo weten we zeker dat we voor iedereen wel iets in ons assortiment hebben, wat voor kledingsmaak u ook heeft.  U bent altijd welkom in een van onze winkels in Bergambacht of Veenendaal, maar kunt ook gemakkelijk uw bestelling online plaatsen.