Naar boven

Fraas

fraas damesmode
Bij Speksnijder Mode nodigen we u uit om de collectie van Fraas te ontekken. Of u nu kiest voor subtiel en ingetogen of opvallend en gedurfd, uw stijl begint hier. Shopt de collectie online of kom langs in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal.
 

STIJLVOLLE VERFIJNING

 

Of u nu op zoek bent naar een sjaal om uw dagelijkse look te verfraaien of een statement wilt maken tijdens een speciale gelegenheid, Fraas heeft voor elke smaak en stijl iets te bieden. Van subtiele neutralen tot levendige prints, onze Fraas sjaals zijn ontworpen om uw outfit naar een hoger niveau te tillen. Of uw stijl nu subtiel en ingetogen is of juist opvallend en gedurfd, Fraas sjaals zijn er voor iedereen. De sjaals van Fraas voegen een vleugje elegantie toe aan elke outfit.

Vakmanschap staat hoog in het vaandel. Elke sjaal is met liefde en toewijding vervaardigd, met als resultaat dat de sjaals niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook heerlijk aanvoelen om te dragen.

Welkom in de wereld van tijdloze schoonheid en verfijning. De foto’s hierboven geven slechts een impressie van de collectie van Fraas. We nodigen u graag uit in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal. Uiteraard adviseren we u hier desgewenst persoonlijk bij. Komt u liever op afspraak? Boek dan hieronder uw personal shopper.

Personal Shopper boeken

FRAAS ONTDEKKEN... DAT DOE IK GRAAG SAMEN MET U. EEN PERSOONLIJK ADVIES IS ALTIJD PRETTIG DAAROM STA IK GRAAG VOOR U KLAAR, DESGEWENST OP AFSPRAAK, DUS OP HET MOMENT DAT HET Ú SCHIKT!
MARIT GENEUGELIJK, MEDEWERKER IN BERGAMBACHT