Naar boven

Fates Jewelry

Fates Jewelry Speksnijder Mode sieraden

Ben je op zoek naar unieke en duurzame sieraden? Dan is de collectie van Fates iets voor jou! Met dit merk heb je iets unieks in handen, je kunt namelijk zelf je sieraad samenstellen. Je hebt de keuze uit diverse kettingen met één twee of meerder lijnen waaraan je een keur aan cubes kunt schuiven. Hoe leuk is dat? Op ieder moment kun je je eigen sieraad aanpassen bij één van je jurken of andere outfits. 

 
UNIEK EN DUURZAAM
 

Doordat er ieder seizoen nieuw kleuren aan de collectie worden toegevoegd is er altijd weer een reden om nieuwe cubes toe te voegen aan je eigen collectie. De unieke vorm van de cubes zorgen voor een moderne twist. De gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit en worden in Europa geproduceerd. De ontwerpers van de Fates sieraden hebben oog voor duurzaamheid en houden rekening met gezondheidsaspecten. De sieraden worden namelijk op de huid gedragen en dat mag geen problemen op leveren.

 

OVER FATES

 

Fates is al 15 jaar bewust bezig met milieu, dier en mens. De oprichters van het bedrijfje, Marloes Buijn en Rita Radoux -moeder en dochter-  zoeken steeds naar materialen die duurzaam, ecologisch en/of biobased zijn. Ze willen weten door wie en waar de materialen worden gemaakt en voldoen aan de eisen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. In de sieraden wordt nooit nikkel gebruikt (anti-allergeen). Kleurstoffen die worden gebruikt zijn AZO vrij. Giftige weekmakers worden vermeden. 
De spannende 3D vorm van de Cubes prikkelden de fantasie van de ontwerpers. Door het gebruik van kunsthars is het mogelijk de Cubes in vele kleuren te laten spuitgieten. Voor het materiaal wordt gedeeltelijk gebruik gemaakt van gerecycled plastic. Elk half jaar bedenken ze weer nieuwe kleuren en inmiddels zijn er meer dan 60 kleuren Cubes. Het spelen met kleur, het eindeloos kunnen wisselen van combinaties, de makkelijke draagbaarheid en het handige magneetslotje maakt van de Cube collectie een succes!

 
fates jewelry speksnijder mode sieraden
 

JOUW CREATIEVE EXPRESSIE

 

Wat maakt de Fates sieradenlijn zo bijzonder? Het vermogen om je eigen stijl te bepalen. Met de mogelijkheid om de sieraden zelf samen te stellen, kun je eindeloos variëren en jouw creativiteit de vrije loop laten. Mix de Fates-cubes om een unieke look te creëren die helemaal van jou is, passend bij je jurk, pullover, blouse of blazer. Sieraden zijn een verlengstuk van jouw persoonlijkheid. Met Fates geven we je de mogelijkheid om jouw verhaal te vertellen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van zelf samenstellen en ervaar hoe Fates sieraden een weerspiegeling kunnen zijn van wie jij bent.

Ontdek de vrijheid van zelfexpressie met Fates sieraden bij Speksnijder Mode. Creëer vandaag nog jouw unieke stijl en omarm de kracht van jouw individualiteit.

Unieke stijlen, eindeloze mogelijkheden - Creëer jouw eigen look met Fates sieraden bij Speksnijder Mode.

 

GRAAG HELP IK JE KIEZEN OM EEN MOOIE COMBINATIE TE MAKEN, ZODAT JE JE EIGEN UNIEKE SIERAAD KUNT SAMENSTELLEN. DIT KAN ZELFS OP AFSPRAAK!
MAAIKE VAN LEERSUM, MEDEWERKER IN BERGAMBACHT