Naar boven

Fates Jewelry

Fates Jewelry Speksnijder Mode sieraden

Ben je op zoek naar unieke en duurzame sieraden? Dan is de collectie van Fates iets voor jou! Met dit merk heb je iets unieks in handen, je kunt namelijk zelf je sieraad samenstellen. Je hebt de keuze uit diverse kettingen met één twee of meerder lijnen waaraan je een keur aan cubes kunt schuiven. Hoe leuk is dat? Op ieder moment kun je je eigen sieraad aanpassen bij één van je jurken of andere outfits. 

 
UNIEK EN DUURZAAM

Doordat er ieder seizoen nieuw kleuren aan de collectie worden toegevoegd is er altijd weer een reden om nieuwe cubes toe te voegen aan je eigen collectie. De unieke vorm van de cubes zorgen voor een moderne twist. De gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit en worden in Europa geproduceerd. De ontwerpers van de Fates sieraden hebben oog voor duurzaamheid en houden rekening met gezondheidsaspecten. De sieraden worden namelijk op de huid gedragen en dat mag geen problemen op leveren!

Graag help ik je kiezen om een mooie combinatie te maken, zodat je je eigen unieke sieraad kunt samenstellen. Dit kan zelfs op afspraak!
Maaike van Leersum, medewerker in Bergambacht

 
 
DE ACHTERGROND VAN HET MERK

Fates is al 15 jaar bewust bezig met milieu, dier en mens. De oprichters van het bedrijfje, Marloes Buijn en Rita Radoux -moeder en dochter-  zoeken steeds naar materialen die duurzaam, ecologisch en/of biobased zijn. Ze willen weten door wie en waar de materialen worden gemaakt en voldoen aan de eisen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. In de sieraden wordt nooit nikkel gebruikt (anti-allergeen). Kleurstoffen die worden gebruikt zijn AZO vrij. Giftige weekmakers worden vermeden. 

De spannende 3D vorm van de Cubes prikkelden de fantasie van de ontwerpers. Door het gebruik van kunsthars is het mogelijk de Cubes in vele kleuren te laten spuitgieten. Voor het materiaal wordt gedeeltelijk gebruik gemaakt van gerecycled plastic. Elk half jaar bedenken ze weer nieuwe kleuren en inmiddels zijn er meer dan 60 kleuren Cubes. Het spelen met kleur, het eindeloos kunnen wisselen van combinaties, de makkelijke draagbaarheid en het handige magneetslotje maakt van de Cube collectie een succes!