Naar boven

Eterna (dames)

eterna damesmode speksnijder mode
 
Tijdloos en modern

Eterna blouses worden gemaakt van een hoge kwaliteit katoen. U kunt ze overal bij dragen, onder eeen elegant mantelpak of op een stoere (jeans)rok! Het Duitse merk Eterna is opgericht in 1863 en staat voor kwaliteit, innovatie en specialisatie. Eterna biedt zakelijke kleding en vrijetijdskleding voor de stijlvolle vrouw. Eterna wordt gekenmerkt door tijdloze, moderne blouses van hoge kwaliteit. Bij Speksnijder Mode vind je een mooie selectie van Eterna blouses die perfect zijn voor een formele gelegenheid of een werkdag.

KOM DE COLLECTIE VAN ETERNA BEKIJKEN IN ONZE WINKELS

De foto's hierboven geven een impressie van de collectie van Eterna, we nodigen je uit in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal om de collectie te komen passen. Uiteraard adviseren we je hier desgewenst persoonlijk bij. Kom je liever op afspraak? Dan kan, boek dan een personal shop-afspraak:

Personal shopping

Eterna ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Petra van Schoonhoven, medewerker in Veenendaal