Naar boven

Erich Fend

erich fend damesmode speksnijder mode
 
COMFORT EN DESIGN

Erich Fend ontwerpt en produceert schitterende jassen, mantels en jacks waarin u graag gezien wilt worden. Maak kennis met een label dat kwaliteit en design hoog in het vaandel heeft staan. Erich Fend begrijpt dat vrouwen comfort en design het allerbelangrijkst vinden bij het kiezen van een nieuwe jas. Daarom biedt het label doordachte ontwerpen met schitterende pasvormen. Voelt u op en top vrouwelijk in een jas die al jouw rondingen omarmt! Dankzij de premium materialen waaruit ieder model vervaardigd is, geniet u van optimaal comfort. Kies uit een breed scala aan de meest uiteenlopende designs. Bij Erich Fend slaag je hoe dan ook in je zoektocht naar de perfecte jas.

BEKIJK DE COLLECTIE VAN ERICH FEND IN ONZE WINKEL IN BERGAMBACHT

Deze foto's hierboven geven een impressie van de collectie, bekijk de collectie in onze winkels. Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!

Maak een afspraak

Erich Fend ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Corianne de Pater, medewerker in Bergambacht