Naar boven

Erfo

erfo damesmode speksnijder mode
Erfo is uitgegroeid van een leverancier van blouses naar een topmerk dat ook complete outfits aanbiedt. Naast de nog altijd schitterende blouses en tops, treft u ook prachtige combi-mode en jurkjes in de collectie. Kom de collectie bekijken én passen in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal, of shop gemakkelijk online!
 
Sorteren

ERFO; AANTREKKELIJKE DAMESMODE

Erfo is een Duits modemerk dat in 1937 is opgericht. Het merk is al ruim zeventig jaar een begrip in de modewereld en wordt van generatie op generatie overgedragen. Het is daarbij ook een echt familiebedrijf!

Ze staan vooral bekend als dé blouse specialist. Dit was in eerste instantie dan ook het product wat zij leverden. Na jarenlange ervaring is de collectie uitgegroeid tot een compleet damescollectie.

De blouses zijn nog altijd een belangrijk onderdeel van de collectie en komen dan ook ieder seizoen weer terug. Zo hebben ze leuke fleurige ontwerpen die u goed kunt combineren op een neutraal rokje of juist weer hele strakke en neutrale overhemden. Deze gaan goed samen met een fleurige rok of juist een nette voor een formele outfit. Het merk staat voor kwaliteit, variatie en draagbaarheid. Aantrekkelijke damesmode. Ze ontwerpen vooral draagbare mode, die betaalbaar is én ruimte biedt voor verschillende soorten outfits. Casual of zakelijk, waar u ook naar op zoek bent.

Erfo ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik altijd voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Dica Pols, medewerker in Bergambacht

Afspraak maken

EXCLUSIEVE MERKEN IN DAMESMODE

Bij Speksnijder hebben wij een uitgebreid assortiment van de meest exclusieve damesmerken. Ieder merk heeft haar eigen stijl en smaak, waardoor we zeker weten dat er voor iedereen iets bij zit.

Wij vinden het belangrijk dat u zich goed voelt in de kleding en kiezen ieder seizoen weer de mooiste collecties uit. Passend bij de laatste trends én bij uw wensen en behoeften. U bent altijd welkom in een van onze winkels in Bergambacht of Veenendaal. Ook kunt u gemakkelijk uw bestelling online plaatsen. Wij zorgen voor een snelle verzending, zodat u snel kunt genieten van uw aankoop.