Naar boven

&Co Woman

&Co Woman damesmode Speksnijder mode
&Co Woman
, is een van die merken waarbij je zeker weet dat het comfortabel is én altijd voldoet aan de laatste trends! Wat je ook doet, waar je deze outfits ook wilt dragen. Bekijk de gehele collectie in onze webshop of kom langs in onze winkel in Bergambacht!
 

GET DRESSED MET &CO WOMAN

Hoe fijn is het om te weten dat de kleding die je hebt altijd goed is? &Co Woman snapt dat als geen ander! Wat je ook doet, of je nu op de fiets de kinderen naar school brengt of een belangrijke meeting hebt op je werk. Uit eten met z’n tweeën, terrasje pakken met vriendinnen, cultuur snuiven in een museum óf een sprintje trekken naar de trein. Hollandse nuchterheid vertaalt in mooie kledingitems, waar jij je comfortabel in voelt.

&Co Woman, is altijd on trend. De collecties hebben altijd een vrouwelijke en flexibele pasvorm, waardoor je het hoge draagcomfort hierin ervaart. Het merk werkt daarnaast met duurzame materialen, die prettig te dragen zijn en ook goed in onderhoud. Je wilt natuurlijk dat je kleding jarenlang meegaat en met dit merk weet je zeker dat dat ook kan.

Tijdloze items gecombineerd met de laatste trends, zodat je jarenlang plezier kunt hebben van dit toffe merk! Of je nu op zoek bent naar een rok, jurk, blazer of sweater, &CO Woman heeft alles wat je zoekt. Benieuwd geworden naar de rest van de collectie? Kom langs in onze winkel in Bergambacht! 

Eigentijds en elegant, kom de collectie passen, ik help je graag kiezen!
Cora de Pee, medewerker in Bergambacht

Maak een afspraak met een personal shopper!

HOLLANDSE NUCHTERHEID

Het merk &CO Woman, is een Nederlands merk waar we trots op zijn. Het merk geeft dan ook aan dat ze de Hollandse nuchterheid, vertalen in de mooiste kledingcollecties. Ze begrijpen dus heel goed wat wij willen en dragen.

Alle ontwikkelingen rondom de collectie vindt dan ook plaats in ons eigen land. Het productieproces in Europa. Daarbij houden ze ook veel rekening met de duurzaamheid en ‘eerlijkheid’ van productie.