Naar boven

Eduard Dressler

eduard dressler herenmode speksnijder mode
 
ONDERSCHEIDEND

Eduard Dressler onderscheid zich door een unieke pasvorm en de mooiste stoffen. Voor zowel de kostuums als colberts worden alleen hoogwaardige kwaliteiten gebruikt. Eduard Dressler laat tijdloze waarden samensmelten met de trends van nu. Met een mooie klassieke stijl, die voldoet aan de internationale hedendaagse smaak. Zo laat de ontwerper creativiteit en ambachtelijke perfectie terugkomen. Van een prachtig kostuum voor iedere man of grote maten herenmode, Eduard Dressler kleedt de man! Eduard Dressler geeft de zekerheid om altijd perfect en eigentijds gekleed te gaan. Van modern tot klassiek. De foto's hierboven geven een impressie van de collectie. We nodigen u van harte uit in  onze winkels in Bergambacht en Veenendaal. Uiteraard staan we voor u klaar met persoonlijk advies!

MAATWERK

Een goed zittend pak is belangrijk, daarom is er ook de mogelijkheid om een kostuum op maat te laten maken van Eduard Dressler. Onze professionele medewerkers meten het kostuum voor u op en u kunt kiezen uit een keur aan stoffen. Al uw persoonlijke wensen kunnen dan worden uitgevoerd. Hiervoor is het maken van een afspraak een aanrader! 

Maak een afspraak
 

Alle mogelijkheden van Eduard Dressler ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Henk Aantjes, medewerker in Bergambacht