Naar boven

Creenstone

 
OOG VOOR DETAIL

De smaakvolle jassen van Creenstone zijn de finishing touch van iedere stijl. De eersteklas Creenstone jassen verlenen een zelfverzekerde flair aan iedere vrouw en zorgen dat u zich stylish vertoont, zelfs als u soms door weer en wind naar buiten moet. De Creenstone damesjassen vallen altijd schitterend, ook na intensief gebruik, en combineren perfect met iedere garderobe. De kwaliteitsmode van dit Nederlandse jassenlabel zorgt dat u zich speciaal en vrouwelijk voelt zonder ook maar enige concessie te doen aan duurzaamheid en prettige draagbaarheid. De modieuze damesmode jassen hebben voldoende praktische, warme zakken en behaaglijk gevoerde kragen of fijne capuchons om zo nodig helemaal in weg te kruipen. Het silhouet van de warme Creenstone buitenkleding is veelal stijlvol getailleerd en steeds uiterst vrouwelijk. Met een jas van uitmuntend Nederlands design maakt u, waar u ook heengaat, steeds een indrukwekkende entree. Uw eigen stijl, uw Creenstone jas

BEKIJK DE COLLECTIE VAN CREENSTONE IN ONZE WINKELS

De foto's hierboven geven slechts een impressie van de collectie die wij in huis hebben. Welkom in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal om de jassen te komen bekijken én pasen! Onze medewerkers staan voor u klaar met persoonlijk advies, desgewenst op afspraak!

Maak een afspraak

Creenstone ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Marja Luneburg, medewerker in Bergambacht