Naar boven

Comma

comma damesmode speksnijder mode
 
STIJLVOL EN COMPLEET

Stijlvolle en complete damesmode. Dameskleding van Comma is uitnodigend, vrouwelijk, sterk en heeft een mondiale uitstraling. Comma is perfect voor de moderne, zelfbewuste vrouw die vertrouwt op haar eigen kracht en een eigen standpunt durft in te nemen. Leuke accessoires maken de collectie jurken, rokken, truien en blazers compleet. Comma is is leverbaar vanaf maat 38 t/m maat 46. Het van oorsprong Duitse Comma, staat sinds het midden van de jaren '90 voor eigentijdse en vrouwelijke damesmode. Met veel oog voor details, wordt bijna iedere maand een nieuwe collectie gelanceerd. Stijlvolle vrouwelijke damesmode met hier en daar een geraffineerd studio of juist klassiek accent, dat is kenmerkend voor deze mondiale modedesigner. Bij Comma, wordt elk kledingstuk met oog voor finesse en met liefde voor damesmode ontworpen, iedere keer opnieuw. Fashion van Comma, is speciaal gestyled om het vrouwelijke silhouet te benadrukken. Een perfect design en kwaliteitsmaterialen zorgen samen voor de schitterende pasvorm die typerend is voor de stijlvolle fashion van Comma. Ideale mode met een geweldige uitstraling voor bijzondere dames, zoals u!

KOM DE COLLECTIE VAN COMMA BEKIJKEN IN ONZE WINKELS

De foto's hierboven geven een impressie van de collectie van Comma, we nodigen je uit in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal om de collectie te komen passen. Uiteraard adviseren we je hier desgewenst persoonlijk bij. Kom je liever op afspraak? Dan kan, boek dan een personal shop-afspraak:

Personal shopping

Comma ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Corianne de Pater, medewerker in Bergambacht