Naar boven

Cinzia Rocca

cinzia rocca damesmode speksnijder mode
 
MOOI EN STIJLVOL

Jassen met klasse. Cinzia Rocca maakt jassen met een klassieke look, altijd stijlvol en vervaardigd uit premium stoffen. Jassen waarin u zich zowel mooi als comfortabel voelt. Cinizia Rocca leeft voor klasse. Dit naoorlogse, klassieke dameslabel werd in 1953 opgericht door designer Giancomo Rocca. Al sinds haar oprichting focust het merk zich op dames die er graag ieder moment van de dag stijlvol en gracieus bijlopen. Ieder kledingstuk uit de collectie heeft dezelfde vrouwelijke, verfijnde uitstraling waar Cinzia Rocca om bekendstaat. Gun uzelf fashion met een perfecte pasvorm, vervaardigd uit zachte materialen.
Cinzia Rocca voelt feilloos aan wat haar klanten van haar verwachten. Het merk werkt graag met een helder maar sober kleurenpalet om een luxe uitstraling te benadrukken. Daarnaast maakt Cinzia Rocca gebruik van premium materialen om uw gloednieuwe outfit een lange levensduur te gunnen. Dankzij de toegankelijkheid van de smaakvolle kledingstukken, kun u ze eenvoudig combineren

KOM DE COLLECTIE VAN CINZIA ROCCA BEKIJKEN IN ONZE WINKEL IN BERGAMBACHT 

U krijgt door de foto's hierboven slechts een impressie van wat we in huis hebben van Cinzia Rocca. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze winkel in Bergambacht. Uiteraard staat er altijd iemand voor u klaar om u te adviseren. Wilt u liever afspreken? Boek dan een personal shopper:

Personal shopping

Cincia Rocca ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Janny Pols, medewerker in Bergambacht