Naar boven

Caroline Biss

caroline biss speksnijder mode

Caroline Biss kleding, is een verrijking voor de garderobe van elke moderne en zelfbewuste dame. Shop de collectie in onze winkels of online!

 
CAROLINE BISS KLEDING IS SIMPLISTISCH EN KLEURRIJK

Het Belgische merk Caroline Biss, maakt elegante en stijlvolle kleding met een subtiele hoeveelheid glamour. De perfect zittende jurken en rokken van het merk zijn simplistisch, kleurrijk en gemaakt van de mooiste materialen. Dit resulteert zich natuurlijk in een moderne, maar tegelijkertijd tijdloze collectie. Zo heeft u altijd een mooi item bij de hand, die u nog jaren kunt dragen.

Met Caroline Biss, heeft u een uniek kledingstuk in handen. Let op de details die vaak heel simpel, maar tegelijkertijd enorm elegant en doordacht zijn. Qua kleuren maakt het merk gebruik van sterke tinten. Toch zijn ook de zachte tinten vaak vertegenwoordigd! Het wordt dus goed afgewisseld met elkaar, zodat u altijd variatie heeft. We nodigen u graag uit in onze winkels. Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met passend advies. Alle aandacht alleen voor u, desgewenst op afspraak! Klik hieronder voor meer informatie.

Afspraak maken

CAROLINE BISS ONTDEKKEN... DAT DOE IK GRAAG SAMEN MET U. EEN PERSOONLIJK ADVIES IS ALTIJD PRETTIG DAAROM STA IK GRAAG VOOR U KLAAR, DESGEWENST OP AFSPRAAK, DUS OP HET MOMENT DAT HET Ú SCHIKT!
HENRIËT NEVEN, MEDEWERKER IN BERGAMBACHT

 

TIJDLOZE KLEDING KOPEN

 

Bij Speksnijder hebben wij een uitgebreid aanbod aan dames- en herenkleding. Wij hechten waarde aan kwaliteit, uitstraling en willen graag tijdloze kleding aanbieden. Zo weten we zeker dat u lange tijd plezier kunt hebben van een kledingstuk!

Ieder seizoen kiezen onze specialisten weer de meest unieke en exclusieve collecties voor u uit, zodat we uw garderobe kunnen verrijken met de mooiste items. Bekijk een deel van ons aanbod op onze webshop, maar voor meer aanbod ontvangen wij u graag in een van onze winkels! Zien wij u snel?