Naar boven

Caroline Biss

 
 
SIMPLISTISCH EN KLEURRIJK

Caroline Biss kleding is een verrijking voor de garderobe van elke moderne, zelfbewuste dame. Dit Belgische merk maakt elegante en stijlvolle kleding met een subtiele hoeveelheid glamour. De perfect zittende items van Caroline Biss zijn simplistisch, kleurrijk, en gemaakt van de mooiste materialen. Dit resulteert in een moderne, maar tegelijkertijd tijdloze collectie.

BEKIJK DE COLLECTIE VAN CAROLINE BISS IN ONZE WINKEL IN BERGAMBACHT

Met Caroline Biss heeft u een uniek kledingstuk in handen. Let op de details die vaak simplistisch zijn, maar daardoor juist elegant en doordacht. Qua kleur gebruik maakt Caroline Biss gebruik van sterke tinten, toch zijn ook de zachte tinten vaak vertegenwoordigd! De foto's hierboven geven een impressie van de collectie, we nodigen u uit in onze winkel in Bergambacht, Graag helpen wij u kiezen, onze medewerkers staan voor u klaar met een passend advies. Alle aandacht voor u, desgewenst op afspraak!

Maak een afspraak

Caroline Biss ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Henriët Neven, medewerker in Bergambacht