Naar boven

Bugatti


THE EUROPEAN BRAND

Bugatti noemt zichzelf 'The European Brand' en haalt zijn inspiratie uit de rijke historie en diversiteit van de Europese subculturen. Dit resulteert in een gevarieerde collectie voor de moderne, modebewust man. Ontdek de collectie hieronder en shop deze in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal of online!

 
INNOVATIE STAAT HOOG IN HET VAANDEL

Bij Bugatti staat innovatie hoog in het vaandel. Het label is altijd opzoek naar nieuwe materialen, om zo keer op keer de kwaliteit van de producten te verhogen. Zo werken ze samen met Gore-Tex voor waterdichte jassen en zijn de overhemden van easy care kwaliteit. Daarnaast is het een merk met zeer complete collecties, met daarin producten uit iedere productcategorie. Elke collectie bevat een sublieme mix van modern, klassiek en sportief. En de mode van dit label is zowel zakelijk als in uw vrije tijd uitstekend te dragen. Mode voor elk seizoen, ieder moment van de dag en voor elke gelegenheid, dat is wat dit merk te bieden heeft!

De collectie van Bugatti ontdekken doe ik graag samen met u, welkom in onze winkels! Ik sta met plezier voor u klaar, desgewenst op afspraak.
Arie Mourits, medewerker in Bergambacht