Naar boven

Bloomings

Bloomings damesmode Speksnijder Mode
 
HIGH END FASHION

Bloomings, opgericht in 2012 te Amsterdam, is een Europees modemerk voor vrouwen, die smaakvol hun favoriete basics combineren met lifestyle mode. Deze elegante en zelfverzekerde vrouw, leeftijdloos in haar doen en laten, staat volop in het leven en kleedt zich hier naar. Het juiste gevoel is belangrijk, zodat zij zich comfortabel en zeker voelt en dit ook zal uitstralen. Bloomings deelt die mening door met deze gedachten haar collecties te creëren, die door haar fans begeert worden, maar ook betaalbaar moeten blijven. Er zijn tenslotte meer goede dingen in het leven dan mode alleen!

KOM JOUW BLOOMINGS-OUTFIT BEKIJKEN IN ONZE WINKELS

We laten je hierboven enkel een impressie zien van de collectie van Bloomings. We nodigen je van harte uit in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal om de nieuwe collectie te komen bekijken! Heb je hulp nodig bij het uitzoeken vaan jouw perfecte jurk of trui? Dan staan onze personal shoppers voor je klaar! Dit kan ook op afspraak.

Personal shopper boeken

Bloomings ontdekken... Dat doe ik graag samen met jou! Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het jóu schikt.
Rianne van der Slik, medewerker in Bergambacht