Naar boven

Barbara Lebek

Barbara Lebek speksnijder jassen mode

Op zoek naar een elegante, maar ook stijlvolle jas? Barbara Lebek is dan het perfecte merk waar u naar op zoek bent! Ontdek de collectie hieronder, shop de collectie in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal of online!
 

KIES VOOR DE MODIEUZE JASSEN VAN BARBARA LEBEK 

Als het gaat om modieuze jassen van hoge kwaliteit, is Barbara Lebek een naam die je niet mag missen. Met een breed scala aan stijlvolle jassen die zowel klassiek als eigentijds zijn, is Barbara Lebek een merk dat zich onderscheidt in de modewereld. Of u nu op zoek bent naar een elegante jas voor naar uw werk of een casual jack voor in het weekend, Barbara Lebek heeft het allemaal.

 

VEELZIJDIG

Barbara Lebek jassen, zijn éénn van de meest bekende jassen in de damesmode. Ze staan ook bekend als jassenspecialist en richten zich vooral op de moderne vrouw die zich graag elegant en chique, maar ook sportief en hip kleedt. Kwaliteit en pasvorm staan hoog in het vaandel bij dit merk.

Zo kunt u in de collectie meerdere soorten jassen vinden. Van lange pufferjacks die u goed warm houden in de winter tot korte jacks die handig zijn op de warmere dagen. Ook hebben we mooie nette jassen die perfect zijn voor een geklede uitstraling.

Wat dit merk echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en de hoogwaardige materialen die worden gebruikt bij het vervaardigen van elke kledingstuk. Of het nu gaat om fijne wol, zachte katoen of luxe poplins, Barbara Lebek streeft ernaar om alleen het beste van het beste te leveren aan haar klanten. Dit is duidelijk te zien in de pasvorm en afwerking van elke jas, die zowel comfortabel als stijlvol zijn.

 

PERSOONLIJK ADVIES

Waar u ook naar op zoek bent, wij weten zeker dat we iets leuks in de collectie hebben voor u. Onze medewerkers staan dan ook klaar om u te voorzien van het beste advies. Zo gaat u naar huis met een mooie jas van bijvoorbeeld Barbara Lebek, die u perfect kunt combineren met een bijpassende rok of jurk en waar u nog jaren plezier van heeft.

Barbara Lebek ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik met plezier voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!

Ineke Pater, medewerker in Veenendaal

 
 

EEN MERK MET EEN RIJKE GESCHIEDENIS

Barbara Lebek is opgericht in 1921 in Duitsland. In de loop der jaren heeft het merk haar populariteit ook gewonnen in andere Europese landen. Sinds 1995 leiden Dr. Barbara Lebek en haar broer Jurgen Lebek de onderneming. Hierbij Zorgt Barbara voor het design en productie, waarbij haar broer de verkoopafdeling op zich heeft genomen. Deze samenwerking is tot nu toe dan ook succesvol verlopen en is misschien wel het geheim van hun grote succes.

Het merk hecht grote waarde aan een uitstekende kwaliteit. Een ideale combinatie van handwerk en hightech technieken zorgen hiervoor en dat is zeker ook zichtbaar in de jassen. Lebek staat voor de moderne, zelfbewuste vrouw. Elegant en chique, maar ook sportief met oog voor kwaliteit en een mooi pasvorm. Ontdek de collectie!