Naar boven

Barbara Lebek

 
ELEGANT EN STIJLVOL

Barbara Lebek is een jassenspecialist en richt zich vooral op de moderne vrouw die zich graag elegant en chique maar ook sportief en hip kleedt. Kwaliteit en pasvorm staan hoog in het vaandel bij Lebek. Ontdek de collectie hieronder, shop de collectie in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal of online!

 
JASSENSPECIALIST

Barbara Lebek is een Duits modehuis en bestaat sinds 1921. In de loop der jaren heeft dit merk ook aan populariteit gewonnen in andere Europese landen. Dus ook in Nederland en zeker ook bij Speksnijder. Sinds 1995 leiden Dr. Barbara Lebek en haar broer Jürgen Lebek de onderneming. Barbara zorgt voor het design en de productie, Jürgen leidt de verkoopafdeling. Deze samenwerking is tot nu toe zeer succesvol. Het merk Lebek is door heel Europa bij de betere modehuizen verkrijgbaar. Lebek hecht grote waarde aan een uitstekende kwaliteit. Een ideale combinatie van handwerk en high-tech technieken zorgen hiervoor en dat is zichtbaar in de jassen. Lebek staat voor de moderne, zelfbewuste vrouw. Elegant en chique, maar ook sportief met oog voor kwaliteit en pasvorm.

Lebek ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik met plezier voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Ineke Pater, medewerker in Veenendaal