Naar boven

Barbara Lebek

Barbara Lebek
Op zoek naar een elegante, maar ook stijlvolle jas? Barbara Lebek is dan het perfecte merk waar u naar op zoek bent! Ontdek de collectie hieronder, shop de collectie in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal of online!
 

BARBARA LEBEK JASSEN

Barbara Lebek jassen, zijn een van de meest bekende jassen in de damesmode. Ze staan ook bekend als jassenspecialist en richten zich vooral op de moderne vrouw die zich graag elegant en chique, maar ook sportief en hip kleedt. Kwaliteit en pasvorm staan hoog in het vaandel bij dit merk.

Zo kunt u in de collectie meerdere soorten jassen vinden. Van lange pufferjacks die u goed warm houden in de winter tot korte jacks die handig zijn op de warmere dagen. Ook hebben ze mooie nette jassen die perfect zijn voor een geklede uitstraling.

Waar u ook naar op zoek bent, wij weten zeker dat we iets leuks in de collectie hebben voor u. Onze medewerkers staan dan ook klaar om u te voorzien van het beste advies. Zo gaat u naar huis met een mooie jas, waar u nog jaren plezier van heeft.

Lebek ontdekken... Dat doe ik graag samen met u. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik met plezier voor u klaar, desgewenst op afspraak, dus op het moment dat het ú schikt!
Ineke Pater, medewerker in Veenendaal

Maak een afspraak!

GESCHIEDENIS VAN DIT MERK

Barbara Lebek is opgericht in 1921 in Duitsland. In de loop der jaren heeft het merk haar populariteit ook gewonnen in andere Europese landen. Sinds 1995 leiden Dr. Barbara Lebek en haar broer Jurgen Lebek de onderneming. Hierbij Zorgt Barbara voor het design en productie, waarbij haar broer de verkoopafdeling op zich heeft genomen. Deze samenwerking is tot nu toe dan ook succesvol verlopen en is misschien wel het geheim van hun grote succes.

Het merk hecht grote waarde aan een uitstekende kwaliteit. Een ideale combinatie van handwerk en hightech technieken zorgen hiervoor en dat is zeker ook zichtbaar in de jassen. Lebek staat voor de moderne, zelfbewuste vrouw. Elegant en chique, maar ook sportief met oog voor kwaliteit en een mooi pasvorm. Ontdek de collectie!