Naar boven

Jassen & Jacks

Op zoek naar een warm jack of mooie jas? Wij hebben jassen en jacks in verschillende soorten stijlen van exclusieve merken. U vindt het allemaal in onze webshop of in een van onze winkels in Bergambacht of Veenendaal! Ontdek een deel van onze collectie hieronder.
 

DUURZAAMHEID EN COMFORT

 

Kwaliteit staat bij Speksnijder Mode op de eerste plaats. Met aandacht voor detail en vervaardigd van hoogwaardige materialen, dat kenmerkt onze jassen. Dit zorgt voor duurzaamheid en comfort. We werken samen met gerenommeerde merken die zich inzetten voor milieuvriendelijke productieprocessen. Kies voor kwaliteit en draag, met uw jas, bij aan een betere wereld.

 

COMFORTABEL ZONDER CONCESSIES

 

Functionaliteit en stijl moeten hand in hand gaan. Daarom zijn onze jassen en jacks zo ontwerpen dat ze u warm en comfortabel houden zelfs tijdens de koudste dagen, zonder concessies te doen aan uw persoonlijke stijl. Met onze uitgebreide collectie kunt u kiezen uit een scala aan modellen, kleuren en ontwerpen van merken zoals; Reset, Bugatti, State of Art of Vanguard, die passen bij uw smaak en behoeften. Wat u ook zoekt, of het nu een wollen mantel, een sportieve parka of een trendy jack is, bij ons zult u zeker de perfecte jas vinden die uw individualiteit weerspiegelt.
 

Bekijk een deel van onze collectie in onze webshop. Wilt u liever passen of persoonlijk advies van onze personal shoppers? U bent altijd van harte welkom in een van onze winkels in Bergambacht of Veenendaal. Onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van het beste advies.