Naar boven

Heren

De meest stijlvolle en elegante items in de herenmode vindt u ongetwijfeld bij Speksnijder. Wij hebben verschillende merken als State of Art, Olymp, Roy Robsen en nog veel meer! Bekijkt u gerust de gehele collectie online of bij ons in de winkel, u bent altijd van harte welkom.
Kies een categorie

HERENMODE


Wij hebben een mooi uitgebreid assortiment van mooie merken in de herenmode. Op die manier kunnen wij iedereen goed van dienst zijn, omdat ieder merk zijn eigen unieke stijl heeft. Zo zijn de overhemden van Olymp een groot favoriet bij heren die dagelijks een overhemd dragen. Deze zijn comfortabel, strijkvrij en passen bij iedere outfit.

Heren vinden het belangrijk dat kleding comfortabel zit. Dat is natuurlijk ook een van de belangrijkste kenmerken waar wij waarde aan hechten. Kleding die bij u comfortabel aanvoelt en er tegelijkertijd stijlvol uitziet. Wij doen ons best om ieder seizoen weer de mooiste merken voor u aan te bieden, zodat u ook op de hoogte bent van de nieuwste trends.

HERENKLEDING VOOR KANTOOR


De kleding die wij aanbieden op onze webshop én in onze winkels voldoen goed aan de casual en chic stijl. U zult er te allen tijde verzorgd uitzien, dat is waar wij naar streven en belangrijk vinden.

Zo hebben wij veel mooie items die u gemakkelijk kunt dragen naar uw werk op bijvoorbeeld kantoor, maar ook als u veel klanten ontvangt. Daarnaast zijn deze uiteraard ook geschikt door evenementen. Dit kan een beurs zijn, maar ook een bruiloft of een andere belangrijke dag.

De colberts van het merk Roy Robsen, zijn een groot favoriet van onze klanten. Deze hebben een fijne pasvorm en voelen comfortabel aan. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren, waardoor het een goed basis item vormt in uw kledingkast. Een item dat u vaak kunt grijpen en naar verschillende gelegenheden kunt dragen. Ook hebben we mooie jeans en pantalons.

KLEDING VOOR IEDERE GELEGENHEID


We hebben dus kleding voor iedere gelegenheid en ieder seizoen in ons assortiment. Denkt u hierbij aan shorts en poloshirts, maar ook winterjassen en accessoires. U kunt uw favoriete items gemakkelijk en snel bestellen via onze webshop, maar u bent uiteraard ook altijd welkom in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal.

Onze collega’s helpen u graag verder, ook als u persoonlijk advies wilt.