Naar boven

Actueel

 
 
 
uitverkoop en opruiming bij speksnijder mode

OPRUIMING 

profiteer als van onze kortingen van 40, 45 en 50% en shop voordelig in onze collectie najaarsmode! Uiteraard staan we ook in onze sale voor u klaar met een persoonlijk advies! Ontvang nu in onze winkels ook nog een 10% extra kassakorting bij aankoop vanaf 3 sale-items.
Ook in onze webshop kunt u profiteren van onze opruiming met 40% korting!

Webshoppen
 
opruimingsfinale speksnijder mode
1 + 2 maart: OPRUIMINGSFINALE

Twee dagen lang profiteren van de allerhoogste korting! Wij gaan onze opruiming afsluiten met een knallende korting van 60% op de gehele wintercollectie. Hét moment om nog één keer heel voordelig je wintergarderobe aan te vullen! Ook in onze webshop kunt u die dagen profiteren van 60% korting. 

Webshop
 
speksnijder mode openhuisweken voorjaarsmode 2024
7 t/m 23 maart | OPENHUISWEKEN

Graag nodigen wij als eerste uit voor onze openhuisweken van donderdag 7 t/m zaterdag 23 maart a.s. We kunnen niet wachten om u de nieuwe collectie met voorjaarsmode te laten zien. Onze inkopers hebben een collectie samengesteld met mode om mooie momenten te vieren zoals bruiloften. Daarnaast treft u ook een prachtige basiscollectie met kleding voor elke dag. 

Tijdens de openhuisweken ontvangt u een fleurig cadeau bij uw aankoop vanaf € 100,-

 
vacatures bij speksnijder mode
KOM BIJ ONS WERKEN!

We hebben diverse leuke vacatures, welkom bij de familie!

Bekijk onze vacatures
 
bruidsmodeshow modeshow trouwen

BRUIDSSHOW BIJ ATELIER SPEKSNIJDER

Heb je trouwplannen? Hoe leuk is het dan om een fantastische bruidsshow mét bruidsbeurs te bezoeken. Onze collega's van Atelier Speksnijder organiseren ze regelmatig en wij werken daar altijd aan mee. Zo zie je de meest actuele outfits voor bruidsmoeders op de catwalk voorbij komen. Klik op de onderstaande knop voor de data!

bruidsshows

Dompel je onder in die romantische bruidssfeer en kom inspiratie opdoen, een echte aanrader!