Naar boven

Actueel

 
roy robson kostuummaand tweede broek gratis

1 t/m 29 april | TWEEDE PANTALON GRATIS

Bent u een pakkendrager, dan is dit uw kans. De hele maand april ontvangt u een twee pantalon gratis bij aankoop van een kostuum uit de Mix & Match-collectie van Roy Robson! u heeft de keuze uit diverse kleuren, dessins én pasvormen. Onze adviseurs helpen u graag kiezen. Bekjik alvast de collectie pakken op onze website, klik op de onderstaande knop:

Naar Roy Robson
 
classic week speksnijder mode

28 maart t/m 1 april | CLASSIC WEEK

Tijdens deze week zetten wij onze klassieke damesmodemerken in de spotlights! In Bergambacht wordt er op woensdag 29 maart geshowd door modellen van het merk Sommermann en Gollé Haug! U ontvangt in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal leuke giveaways bij aankoop van mooie items uit de collecties van Gerry Weber en Frank Walder. Én er valt iets te winnen; waardecheques van Roberto Sarto en Pools t.w.v. 50,- of u wint uw aankoopbedrag terug van een jas van Barbara Lebek...

Uiteraard staat er iets lekkers voor u klaar bij de koffie én adviseren wij u persoonlijk bij de aankoop van uw favoriete (classic) outfit, van harte welkom!

Ontdek hoe eigentijds onze classic damesmodemerken zijn!

vacatures speksnijder mode
 
KOM BIJ ONS WERKEN

In onze winkel in Veenendaal kunnen we nieuwe medewerkers gebruiken, iets voor jou?

Bekijk de vacatures

WORDT JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA? DAN KRIJG JE VAN ONS EEN DINER VOOR TWEE BIJ RESTAURANT BAL IN ECHTELD!

 
bruidsmodeshow modeshow trouwen

BRUIDSSHOW BIJ ATELIER SPEKSNIJDER

Heb je trouwplannen? Hoe leuk is het dan om een fantastische bruidsshow mét bruidsbeurs te bezoeken. Onze collega's van Atelier Speksnijder organiseren ze regelmatig en wij werken daar altijd aan mee. Zo zie je de meest actuele outfits voor bruidsmoeders op de catwalk voorbij komen. 

De volgende show staat gepland:
- Woensdagavond 19 april

Meer info en reserveren

Dompel je onder in die romantische bruidssfeer en kom inspiratie opdoen, een echte aanrader!