veenendaal.jpg

Tijdens een gezellig dagje shoppen in Veenendaal is een bezoek aan onze winkel aan de Brouwersgracht (tegenover Horlogerie Van Manen) een aanrader! Of houdt u niet van winkelen? Dan komt u direct richting onze winkel.

Parkeer uw auto onder de winkel in de parkeergarage 'Arie van Hensbergen' (volg de borden), neem de lift en u staat direct in de wereld van Speksnijder. Met meer dan 100 modemerken voor dames en heren.

 

Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.Bekijk hier foto's van onze winkel in Veenendaal.

Of een filmpje.

 

Adres:
Verlaat 2
3901 RG Veenendaal
(0318) 526159

info@speksnijder.nl

 

Klik hier voor de route.

Openingstijden:

maandag: 13.30 - 17.30 uur,
dinsdag t/m donderdag: 9.30 - 17.30 uur,
vrijdag: 9.30 - 21.00 uur,
zaterdag: 9.30 - 17.00 uur

 

Ons gehele team staan voor u klaar, of maak een afspraak met een personal shopper!

 

veenendaal.jpg


445_eventVE.jpg


22 t/m 25 april

Koninklijke week bij Speksnijder...

Een week vol aandacht voor de meest stijlvolle outfits in al onze winkels. Ontvang een vorstelijke attentie bij uw aankoop!

/

 

10 mei

Mix and Match-event

Hoe maken we de meest originele combinaties met de diverse merken? Ervaar het op deze dag, mannequins showen de gehele dag. 

Of neem een kledingstuk mee uit uw eigen garderobe en wij maken er een prachtige nieuwe combinatie van!

 

 

 

 


 

/

 

Er is bijna altijd wat te doen bij Speksnijder...

 

Om niets te missen van alle activiteiten en acties bij Speksnijder, volg ons dan op Facebook, klik (ook als u niet actief bent op Facebook) op onderstaande F.

 

speksnijder_facebook.jpg


Voor alle data geldt: D.V.


Selecteer je stijl
Aanmelding nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste modenieuws, meld u dan nu aan!

Fotogalerij winkels